होया देश का हाल बुरा……
भोले कद आवैगा……
ओ भोले जी……
कद दर्श दिखावैगा।।

मां बाप की कदर भूलगे……
प्यार रहया ना भाईयां का……
बाहणां की कोए कदर करै ना……
घर में राज लुगाइयां का……
बिना बात इब होवै लड़ाई……
कद अमन फलावैगा……
ओ भोले जी……
कद दर्श दिखावैगा।।

गऊआं की कोए कदर रही ना……
कूड़ा-कर्कट खाण लगी……
किसे के घर में बड़ जावै ते……
लाठी जेली खाण लगी……
इन गऊआं के हत्यारा ने……
कद सबक सिखावैगा……
ओ भोले जी……
कद दर्श दिखावैगा।।

छोरीयां ने ना देख के राजी……
गर्भ बीच मरवाण लगे……
पीकै मदिरा की बोतल……
या साधु सत्संग लाण लगे……
इस पाखंडी दुनिया ते……
कद पिण्ड छुटवावैगा……
ओ भोले जी……
कद दर्श दिखावैगा।।

गंदा लिखते गंदा गाते……
रही शर्म और ल्याज नहीं……
बणा दिया तेरा भी डमरू……
आवै औकात ते बाज नहीं……
नरेश जांगड़ा बुढ़ाखेड़ा……
न्यूए कलम चलावैगा……
कोए जलता जलियो……
जांगड़ा साच बतावैगा……
ओ भोले जी……
कद दर्श दिखावैगा।।

होया देश का हाल बुरा……
भोले कद आवैगा……
ओ भोले जी……
कद दर्श दिखावैगा।।

Bhole baba song..Singer Naresh Jangra होया देश का हाल बुरा

hoya desh ka haal bura……
bhole kad aavaiga……
o bhole jee……
kad darsh dikhaavaiga..

maan baap kee kadar bhoolage……
pyaar rahaya na bhaeeyaan ka……
baahanaan kee koe kadar karai na……
ghar mein raaj lugaiyaan ka……
bina baat ib hovai ladaee……
kad aman phalaavaiga……
o bhole jee……
kad darsh dikhaavaiga..

gaooaan kee koe kadar rahee na……
kooda-karkat khaan lagee……
kise ke ghar mein bad jaavai te……
laathee jelee khaan lagee……
in gaooaan ke hatyaara ne……
kad sabak sikhaavaiga……
o bhole jee……
kad darsh dikhaavaiga..

chhoreeyaan ne na dekh ke raajee……
garbh beech maravaan lage……
peekai madira kee botal……
ya saadhu satsang laan lage……
is paakhandee duniya te……
kad pind chhutavaavaiga……
o bhole jee……
kad darsh dikhaavaiga..

ganda likhate ganda gaate……
rahee sharm aur lyaaj nahin……
bana diya tera bhee damaroo……
aavai aukaat te baaj nahin……
naresh jaangada budhaakheda……
nyooe kalam chalaavaiga……
koe jalata jaliyo……
jaangada saach bataavaiga……
o bhole jee……
kad darsh dikhaavaiga..

hoya desh ka haal bura……
bhole kad aavaiga……
o bhole jee……
kad darsh dikhaavaiga..

हरियाणवी भजन -पी-पेज.कॉम इंग्लिश में हिंदी में भजन् लिरिक्स

Song Name -Hoya desh ka haal bura
Singer/writer – Naresh Jangra
Music – Shiva studio